Priznani analitik napoveduje številne Applove naprave

Tehnik 28. junij 2018
/PublishingImages/apple-prihajajoce-jul18-hero.jpg

Analitik Ming-Chi Kuo, ki je bil v svojih preteklih napovedih že velikokrat točen, je podal več informacij oziroma napovedi, ki se tičejo Applovih naprav. Nekatere izmed njih je sicer podal že v preteklosti.

Kuo pričakuje, da bo Apple v letošnjem letu (septembra) izdal tri nove mobitele iPhone. 6,1-palčni model, ki bo, kot je razumeti, najslabši izmed trojice (a bo tudi cenovno precej dostopen - cena naj bi bila med 600 in 700 dolarji), model, ki bo predstavljal drugo generacijo iPhona X, ter 6,5-palčni model z imenom iPhone X Plus. Kuo tudi verjame, da bodo prihajajoči iPhoni, inovativni. Kaj več pa o njih ni povedal.

 

iPhoni pa očitno niso vse, kar Apple pripravlja za letošnje leto. Kuo pričakuje, da v drugi polovici letošnjega leta prihaja še nekaj drugih naprav z logotipom obgriženega jabolka. Predstavljenih naj bi bilo več novih modelov Apple Watch, ki bodo imeli večji zaslon (na eni od slik je aktualni model), več modelov iPad s Face ID-jem (na eni od slik je aktualni 9,7-palčni iPad) ter nov MacBook Air nekoliko nižjega cenovnega ranga.

Apple je sicer nedavno imel konferenco WWDC, na kateri je predstavil številne programske novitete. Če vas zanima katere, si preberite tale naš članek.

Vira: macrumors.com, apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. junij 2018
4073
28. junij 2018
Priznani analitik napoveduje številne Applove naprave
iOS, MacOS