Samsung bi lahko v kratkem predstavil novo tablico

Tehnik 22. februar 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/new-galaxy-tab-kavcic-feb19-hero.jpg

Zna se zgoditi, da nam bo Samsung v kratkem predstavil nov tablični računalnik. Na spletni strani Geekbench Browser (mi smo za to izvedeli na spletni strani Slashleaks) se je namreč znašla nova naprava z oznako SM-P205. Kot pravi Slashleaks, gre za Samsungovo novo tablico Galaxy Tab A (na naših fotografijah je aktualna Galaxy Tab A 10.1).

Spletni strani Geekbench in Slahsleaks ne razkrivata kakšnih obširnih informacij o Samsungovi novi tablici. Je pa na prvi zapisano, da ima tablica Android 9, 3 GB RAM pomnilnika in 8-jedrni procesor.

 

Upajmo, da nam bo Samsung omenjeno novinko predstavil že 20. februarja, ko nam bo predvidoma predstavil tudi mobitele Galaxy S10. Če nam je ne bo 20. februarja, pa bi nam jo lahko na prihajajočem kongresu Mobile World Congress, ki se bo odvijal od 25. do 28. februarja v Barceloni. Na letošnjem kongresu Mobile World Congress sicer lahko pričakujemo številne novosti s področja mobilnih naprav.

Pri nas ta hip prodajamo kar nekaj tabličnih računalnikov. Med drugim tudi več Samsungovih. Predlagamo, da si tukaj pogledate našo ponudbo tablic.

Vira: slashleaks.com, browser.geekbench.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. februar 2019
4466
22. februar 2019
Samsung bi lahko v kratkem predstavil novo tablico
Android