Samsung bo očitno ponudil tudi prenosnike, ki bodo imeli prepogljive zaslone

Tehnik 25. oktober 2018
/PublishingImages/prepogljiv-samsung-okt18-hero.jpg

Če kolikor toliko sledite dogajanju na področju mobilnih naprav, veste, da bo Samsung ponudil prepogljivi pametni mobitel. Torej mobitel, katerega zaslon bo uporabnik lahko med uporabo prepognil. Ta mobitel pa očitno ne bo edini Samsungov izdelek, ki bo imel prepogljivi zaslon.

Lee Min-cheol, Samsungov podpredsednik za trženje osebnih računalnikov, je namreč dejal, da Samsung sodeluje s proizvajalci zaslonov z namenom, da bi razvili prenosnike s prepogljivimi zasloni. Očitno torej prihajajo še Samsungovi prenosniki s prepogljivimi zasloni (na naših fotografijah je eden izmed aktualnih Samsungovih prenosnikov – Notebook 5).

 

Kdaj točno bomo lahko Samsungove prenosnike s prepogljivim zaslonom videli na trgu, ne vemo. Se pa zdi precej težko verjetno, da še letos.

Podrobnejše informacije v zvezi z omenjenimi prenosniki bomo morda dobili na prihajajoči konferenci Samsung Developer Conference, ki se bo odvijala 7. in 8. novembra v San Franciscu. Samsung je v nedavnem videonapovedniku za to konferenco, ki ga je objavil na Twitterju, nakazal, da bi na konferenci lahko videli tudi njegov prepogljivi pametni mobitel. Zdi se namreč, da nam je v napovedniku prikazal mini skico tega mobitela.

Viri: koreaherald.com, twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. oktober 2018
4264
25. oktober 2018
Samsung bo očitno ponudil tudi prenosnike, ki bodo imeli prepogljive zaslone