Samsung bo ponudil dva estetska in zmogljiva mobitela Galaxy A6

Tehnik 25. april 2018
/PublishingImages/galaxy-a6-april18-hero.jpg

Kot vse kaže, nam bo Samsung kmalu ponudil dva nova mobitela, in sicer Galaxy A6 in Galaxy A6+. Spletna stran GalaxyClub je namreč objavila dve novi zelo nazorni sliki, na katerih sta omenjena mobitela (vidite ju tukaj), ki jasno nakazujeta na to, da je izid naprav za vogalom. Na naših slikah je Galaxy A8 2018, ki spada v isto serijo kot prihajajoča A6.

Na omenjenih slikah imata mobitela Galaxy A6 sicer ovitek. Se pa vseeno jasno vidi, kakšna sta ta dva novinca. Kot je videti, imata bralnik prstnih odtisov na zadnji strani. Poleg tega je videti tudi, da ima A6 na zadnji strani samo eno kamero, Galaxy A6+ pa dve. Mobitela Galaxy A6 po svojem videzu ne izstopata pretirano od drugih Samsungovih mobitelov zadnjih let.

 

Galaxy A6 in Galaxy A6+ sta se sicer znašla tudi na spletni strani Geekbench. Ta razkriva, da ima eden izmed dvojice 8-jedrni procesor in 3 GB RAM-pomnilnika, drugi pa 8-jedrni procesor in 4 GB RAM-pomnilnika. Geekbench razkriva tudi, da imata oba mobitela naložen Android 8.0.

Za zdaj še ni uradnih napovedi, kdaj bosta omenjena mobitela predstavljena. Verjetno ju bo Samsung predstavil bolj potihoma na svoji spletni strani enkrat v prihodnjih dnevih oziroma tednih.

Viri: sammobile.com, galaxyclub.nl, gizmochina.com, browser.geekbench.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. april 2018
3991
25. april 2018
Samsung bo ponudil dva estetska in zmogljiva mobitela Galaxy A6
Android