Samsung na trg z novo nosljivo napravo

Tehnik 3. avgust 2017
/PublishingImages/samsung-wear2017-hero.jpg

Samsung bo ponudil, kot poroča spletna stran SamMobile, novo nosljivo napravo. Ta naj bi bila vizualno podobna pametni uri, a bo po drugi strani ponujala tudi elemente pametne zapestnice (na naših slikah je lani predstavljena ura Gear S3).

Samsungova prihajajoča nosljiva naprava je oziroma bo narejena z namenom, da jo bo uporabnik nosil skozi ves dan. Torej tako za čas, ko bo na delu, kot za čas, ko bo v telovadnici.

Nova naprava bo uporabnikom ponujala več športno usmerjenih funkcionalnosti, kot na primer možnost merjenja aktivnosti, možnost spremljanja kalorij in teže ipd. Poleg tega bodo uporabniki lahko z njo tudi plavali. Sliši se zanimivo. Zdi se, da bo prišla prav zelo širokemu krogu ljudi.

 

Spletna stran SamMobile žal ni izvedela, kdaj točno bo Samsung predstavil omenjeni izdelek. Se pa zdi, da bi bilo to lahko 23. avgusta. Na ta dan bo imel namreč predstavitveni dogodek, na katerem bo najverjetneje pokazal mobitel Galaxy Note8. Povsem mogoče pa je, da bo južnokorejski gigant udaril dve muhi na en mah in na istem dogodku predstavil še novo nosljivo napravo.

Vira: sammobile.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. avgust 2017
3589
3. avgust 2017
Samsung na trg z novo nosljivo napravo