Samsung naj bi pripravljal novi paradni tablici z večjim zaslonom

Tehnik 17. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/nova-tablica-kavcic-apr20-hero.jpg

Spletna stran SamMobile je podala nekaj zanimivih informacij v zvezi s Samsungovimi prihajajočimi tabličnimi novitetami.

Če so informacije, ki jih ima ta spletna stran točne, Samsung pripravlja dve novi paradni tablici. Obe naj bi imeli večji zaslon od trenutne paradne tablice Galaxy Tab S6. Novinki naj bi imeli po poročanju SamMobile 12,4- oziroma 11-palčni zaslon. Galaxy Tab S6 ima 10,5-palčnega.

 

Sodeč po pisanju omenjene spletne strani, bi lahko novi Samsungovi paradni tablici imeli tudi boljše kamere in večjo baterijo od aktualne Galaxy Tab S6. SamMobile namiguje tudi, da bosta novinki imeli dober procesor, veliko RAM pomnilnika in podporo za omrežja 5G. Prišli naj bi pozneje letos.

Zdi se precej verjetno, da bomo Samsungovi novi paradni tablici prodajali tudi pri Telekomu Slovenije. Ta hip imamo v ponudbi njuno predhodnico Galaxy Tab S6 v kombinaciji s posebno tipkovnico. V ponudbi pa imamo še cel kup drugih Samsungovih tablic.Tukaj si lahko ogledate, katere. So različnih cenovnih razredov in specifikacij, tako da lahko med njimi najdete sebi primerno.

Vira: Sammobile.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. april 2020
5140
17. april 2020
Samsung naj bi pripravljal novi paradni tablici z večjim zaslonom
Android