Samsung naj bi pripravljal še dva prenosnika

Tehnik 5. februar 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/samsung-2-prenosnika-kavcic-feb21-hero.jpg

Spletna stran SamMobile, ki se pogosto dokoplje do različnih informacij v zvezi s Samsungovimi prihajajočimi napravami, poroča o dveh novih Samsungovih prenosnikih.

Sodeč po njenih informacijah, naj bi Samsung prejel certifikat Bluetooth SIG za prenosnika Galaxy Book Pro in Galaxy Book Pro 360. Gre torej za prenosnika, ki do sedaj še nista bila izdana in ju lahko pričakujemo v prihodnosti (na fotografiji zgoraj je Galaxy Book Ion2).

Žal prav veliko informacij glede prenosnikov Galaxy Book Pro in Galaxy Book Pro 360 nimamo. Sodeč po pisanju SamMobile, bi bil lahko Galaxy Book Pro 360 prenosnik 2-v-1. Beseda 360 v njegovem imenu bi lahko kazala na to, da se bo njegov zaslon lahko zasukal v 360 stopinjah. Galaxy Book Pro bi lahko imel glede na poročanje SamMobile nekoliko bolj klasično obliko.

Fotografija, ki so jo je pripeli na SamMobile, kaže na to, da bo Galaxy Book Pro 360 na voljo med drugim tudi v različici 5G, Galaxy Book Pro pa v LTE. Na fotografiji ni videti, da bi bil slednji na voljo v različici 5G. To bi lahko kazalo na to, da bo nekoliko manj zmogljiv od svojega 'brata'.

Žal ne vemo, kdaj bosta prenosnika predstavljena in kdaj bosta šla nato tudi v prodajo.

Samsung je nedavno objavil promocijski videoposnetek, s katerim je nakazal, da bi utegnil ponuditi tudi prenosnik, ki bo imel pod OLED-zaslonom skrito kamero. Težko rečemo, ali je bil prenosnik v tem videu Galaxy Book Pro ali pa morda Galaxy Book Pro 360. Je pa na videoposnetku na začetku zapisano Samsung BLADE BEZEL, kar bi lahko kazalo na to, da bo imel prenosnik s skrito kamero ime BLADE BEZEL.

Omenjeni videoposnetek si lahko pogledate spodaj.

 

V času pisanja tega članka pri Telekomu Slovenije nismo prodajali »čistokrvnih« prenosnikov znamke Samsung. Smo pa imeli v prodaji več Samsungovih tablic. Preverite, katere imamo ta hip v prodaji. Priporočamo, da si tukaj ogledate tudi našo aktualno ponudbo pravih prenosnikov.

Vam pa na tem mestu tudi z veseljem sporočamo, da smo v naš prodajni program že dodali dva Samsungova nova mobitela Galaxy S21, in sicer modela Galaxy S21 5G ter Galaxy S21+ 5G. Modela Galaxy S21 Ultra 5G v času pisanja tega članka še nismo imeli v prodaji, je pa povsem mogoče, da ga zdaj, ko tole berete, že imamo. Vsi trije mobiteli so vrhunski in spadajo v sam vrh pametnih mobitelov, ki so trenutno na trgu.

Vira: Sammobile.com, Youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. februar 2021
5553
5. februar 2021
Samsung naj bi pripravljal še dva prenosnika