Samsung nam bo očitno ponudil cenovno dostopnejši prepogljivi mobitel

Tehnik 9. september 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/samsung-fold2-kavcic-sept19-hero.jpg

Samsungov prvi prepogljivi mobitel Galaxy Fold (vidite ga na fotografijah), ki velja za enega izmed najdražjih pametnih mobitelov, bi lahko, sodeč po pisanju spletne strani SamMobile, dobil cenovno dostopnejšega naslednika.

Omenjena spletna stran piše, da bo ta naslednik mobitela Galaxy Fold imel nekoliko manj internega spomina, kot ga ima prvi. 256 GB namesto 512 GB. Vsekakor bi bili uporabniki cenejšega prepogljivega mobitela zelo veseli.

 

Pred nekaj meseci se je začelo omenjati, da Samsung dela še na dveh prepogljivih pametnih mobitelih. Zdi se, da bi bil lahko eden izmed teh dveh mobitelov ravno ta cenovno dostopnejši, ki ga omenja SamMobile.

Južnokorejski gigant nam bo torej, kot vse kaže, v relativno bližnji prihodnosti ponudil več prepogljivih mobitelov. Prvi je morda v času, ko tole berete, že na voljo. Lahko pa pričakujemo, da bo Samsung v prihodnjih letih ponudil še več prepogljivih mobitelov. Ti mobiteli so namreč prihodnost mobilne industrije. Že res, da imajo sedaj nekaj težav. Toda to je normalno, z leti bodo prišli precej bolj izpiljeni in njihove trenutne težave bodo, verjamemo, le še preteklost.

Vira: sammobile.com, apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. september 2019
4828
9. september 2019
Samsung nam bo očitno ponudil cenovno dostopnejši prepogljivi mobitel
Android