Samsung očitno pripravlja vrhunski mobitel serije Galaxy M

Tehnik 23. november 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/galaxy-m-kavcic-nov20-hero.jpg

Samsung bo, kot vse kaže, v prodajni asortima dodal nov zelo zmogljiv mobitel (na fotografijah v tem članku je Galaxy Note20 Ultra). Spletna stran SamMobile, ki se je z ekskluzivnimi poročanji v preteklosti že ničkolikokrat izkazala za zaupanja vreden vir informacij, je izvedela, da Samsung načrtuje razširitev serije Galaxy M z mobitelom, ki bi se lahko imenoval Galaxy M62. Sodeč po SamMobileovem pisanju, bi bil lahko Galaxy M62 najzmogljivejši mobitel serije Galaxy M doslej.

Spletna stran SamMobile se žal ni dokopala do kakšnih obširnejših informacij v zvezi s strojno in programsko opremo omenjenega mobitela. Nekaj malega pa jih je vendarle dobila. Kot je izvedela, bo mobitel imel 256 GB internega spomina. Ne ve sicer natanko, ali bo mobitel na voljo še s kakšno drugo kapaciteto internega spomina. Kapaciteta 256 GB kaže na to, da gre za »resen« mobitel. Čeprav Samsung pri nekaterih drugih svojih mobitelih ponuja še več internega spomina (512 GB).

 

Kot je razumeti SamMobile, bi mobitel Galaxy M62 utegnil imeti tudi izjemno veliko baterijo. Kapaciteta naj bi bila celo okrog 7000 mAh. Če bo imel novinec res baterijo z zelo veliko kapaciteto, lahko pričakujemo, da ne bo spadal med najtanjše mobitele.

Omenjeni prihajajoči mobitel serije Galaxy M bi se sicer na trgu lahko imenoval kako drugače kot Galaxy M62. Se pa spletni strani SamMobile to ime zdi precej verjetno, saj ima naprava, kot so izvedeli, oznako SM-M625F. Ta oznaka skriva v sebi »M62«, kar bi lahko kazalo na to, da se bo imenovala Galaxy M62.

Samsung je serijo Galaxy M uvedel v začetku prejšnjega leta. Prva dva mobitela te serije sta bila Galaxy M10 in Galaxy M20. Za njima so se zvrstili še številni drugi modeli.

Galaxy M je samo ena izmed Samsungovih aktualnih serij mobitelov. Južnokorejski tehnološki gigant ima trenutno tudi serije Galaxy Z, Galaxy Note, Galaxy S, Galaxy A in Galaxy F. Prve tri serije so paradne, pri čemer je serija Galaxy Z rezervirana samo za prepogljive mobitele.

Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo mobitele iz različnih Samsungovih serij. V naši ponudbi lahko najdete vrhunske nove modele serij Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy Note in Galaxy A. Modelov Galaxy M ta hip še ne prodajamo. Spremljajte nas. Morda pa jih še uvrstimo v prodajo.

Vabimo vas, da si na tej povezavi pogledate našo ponudbo Samsungovih mobitelov.

Vira: sammobile.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. november 2020
5469
23. november 2020
Samsung očitno pripravlja vrhunski mobitel serije Galaxy M
iOS