Samsung očitno že preizkuša Galaxy S9

Tehnik 30. november 2017
/PublishingImages/testing-s9-hero.jpg

Našli smo nove informacije v zvezi s težko pričakovanima mobiteloma Galaxy S9 in Galaxy S9+ (na naših slikah je Galaxy S8). Kot smo izvedeli na spletni strani SamMobile (ta pa od nizozemske strani Galaxy Club), naj bi Samsung že preizkušal Galaxy S9 in Galaxy S9+ z Androidom 8.0.

Čeprav južnokorejski gigant očitno že testira »es devetici«, pa to še ne pomeni, da bosta na voljo že letos. V trgovinah ju lahko pričakujemo šele enkrat v prvi četrtini prihodnjega leta.

Na spletu se sicer pojavlja vse več informacij v zvezi z Galaxyjema S9 in S9+. Na spletni strani VentureBeat so pred kratkim izvedeli kar nekaj zanimivih informacij, ki zadevajo ta dva mobitela (o tem smo tudi že pisali). Oba naj bi bila vizualno skoraj identična predhodnikoma. S9+ naj bi bil nekoliko zmogljivejši od S9, saj naj bi imel zadaj dve kameri ter več RAM-pomnilnika (6 GB). Oba mobitela naj bi imela 5,8- oziroma 6,2-palčni zaslon, bralnik prstnih odtisov na zadnji strani pod kamero/kamerama ter 64 GB internega spomina. Na Twitterju se omenja tudi, da bo imela kamera pri Galaxyju S9 kar F/1.4 zaslonko. Torej lahko pričakujemo vrhunske slike ob slabi svetlobi.

 

Viri: sammobile.com, galaxyclub.nl, venturebeat.com, twitter.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. november 2017
3762
30. november 2017
Samsung očitno že preizkuša Galaxy S9
Android