Samsung naj bi pripravljal prav poseben mobitel

Tehnik 4. maj 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/samsung-posebenmobitel-kavcic-apr20-hero.jpg

Kot vse kaže, bo Samsung ponudil prav poseben mobitel. Tviteraš Steve Hemmerstoffer in spletna stran Pigtou sta objavila posnetke in informacije, ki kažejo na to, da bo južnokorejski tehnološki gigant ponudil mobitel, ki bo imel kamero, ta pa se bo prikazala po potrebi. Kot je videti na njunih posnetkih, naj bi bila ena izmed kamer pri tem, za zdaj še neimenovanem, Samsungovem mobitelu skrita v notranjosti naprave, po potrebi pa se bo sposobna prikazati.

Kako naj bi bil videti omenjeni Samsungov mobitel, lahko preverite tukaj (na fotografijah v tem članku je Galaxy XCover Pro).

 

Kot lahko vidimo na posnetkih omenjenega dvojca, Samsungov prihajajoči mobitel zaradi skrite kamere očitno ne bo imel zavihka ali luknje v zaslonu. Vidimo lahko tudi, da naj bi imel na zadnjem delu tri kamere. Sodeč po pisanju spletne strani Pigtou naj bi imel ta mobitel približno 6,5 palca velik zaslon, njegove dimenzije pa naj bi bile približno 160,9 x 77 x 9,2 mm (z modulom za kamero vred naj bi bila debelina 9,7 mm).

Kdaj bo šel ta mobitel v prodajo oziroma kdaj bo predstavljen, ne vemo.

Viri: Twitter.com, Pigtou.com, Telekom.si.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. maj 2020
5168
4. maj 2020
Samsung naj bi pripravljal prav poseben mobitel