Samsungov naslednji prepogljivi mobitel bi se lahko imenoval takole

Tehnik 28. januar 2020 Čas branja članka: 1 min
/PublishingImages/galaxy-z-flip-kavcic-jan20-hero.jpg

Na spletni strani Weibo (mi smo zanjo izvedeli na spletni strani SamMobile) se je pojavila fotografija, ki domnevno prikazuje mobitel, imenovan Galaxy Z. Zdi se, da fotografija prikazuje Samsungov prihajajoči prepogljivi mobitel (na fotografijah v tem članku je Galaxy Fold). Polno ime tega prihajajočega prepogljivega mobitela bi bilo lahko, kot smo nedavno poročali, Galaxy Z Flip.

Zanimivo pri omenjeni fotografiji s strani Weibo je, da ima mobitel na njej obliko črke Z in dvakratni pregib. No, povsem mogoče je, da je mobitel na fotografiji samo fotomontaža in da ne prikazuje pravega prepogljivega mobitela, ki ga bo Samsung dal na trg.

Samsung je že pred časom z videom nakazal, da bo imel njegov naslednji prepogljivi mobitel »školjkasto« obliko. Zdi se torej, da bo Samsungov novinec imel takšno obliko in ne obliko črke Z, kot prikazuje nova fotografija.

Samsung je do danes že ponudil en prepogljivi mobitel, in sicer model Galaxy Fold. Ta mobitel lahko kupite tudi pri nas. Če bi ga radi, se odpravite na ta spletni naslov. Galaxy Fold se ponaša z zares vrhunskimi specifikacijami. Najbolj pa seveda navdušuje možnost prepogibanja zaslona.

 

Viri:Sammobile.comWeibo.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. januar 2020
5008
28. januar 2020
Samsungov naslednji prepogljivi mobitel bi se lahko imenoval takole
Android