Samsungov novi prepogljivi mobitel naj bi se še bolj prepogibal

Tehnik 15. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/folds-kavcic-sept20-hero.jpg

Samsungovi dosedanji prepogljivi mobiteli se lahko prepogibajo v območju do 180 stopinj (na fotografijah je eden izmed njih – Galaxy Z Fold2). Kot vse kaže, pa nam bo južnokorejski tehnološki gigant ponudil tudi mobitel, ki se bo še bolj prepogibal.

 

Če so informacije, ki jih ima uporabnik Twitterja z uporabniškim imenom Fold Universe, ki na svojem profilu razkriva zanimive stvari iz sveta tehnoloških naprav, točne, bi nam Samsung lahko ponudil mobitel, ki se bo imenoval Z Fold S. Po njegovem mnenju se bo novi mobitel sposoben prepogniti vse tja do 360 stopinj, prišel pa naj bi prihodnje leto. Sliši se zanimivo. Ali bo ta ekstra prepogljivi mobitel dober tudi v praksi, pa bomo še videli. Če bo prišel seveda v prodajo. Predvsem pa bi bilo dobrodošlo, da bi ga Samsung ponujal po nižji cenah, kot je doslej prepogljive mobitele.

Kakšnih dodatnih informacij v zvezi z omenjenim mobitelom ta hip nimamo. Glede na to, da naj bi prišel prihodnje leto, lahko upamo, da ga bo Samsung predstavil že v prvem četrtletju leta skupaj z mobiteli Galaxy S21.

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. september 2020
5350
15. september 2020
Samsungov novi prepogljivi mobitel naj bi se še bolj prepogibal
Android