Samsungov prepogljivi mobitel naj bi imel dve bateriji s takšno kapaciteto

Tehnik 25. januar 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/fold-baterija-kavcic-jan19-hero.jpg

Na spletu so se pojavile informacije v zvezi s Samsungovim težko pričakovanim prepogljivim mobitelom in Samsungovim prihajajočim mobitelom Galaxy A70.

Sodeč po informacijah, ki jih ima spletna stran GalaxyClub (mi smo zanje izvedeli na spletni strani SamMobile), naj bi imel Samsungov prepogljivi mobitel dve bateriji s po 2.190 mAh, Galaxy A70 pa eno baterijo s kar 4.400 mAh. Očitno je torej Samsungov prepogljivi mobitel poseben še v eni stvari. V tej, da ima dve bateriji. Navadno imajo sicer mobiteli samo eno baterijo. Obe bateriji skupaj naj bi prepogljivemu mobitelu nudili precejšnjo kapaciteto energije.

 

Tudi baterija pri Galaxyju A70 očitno ni od muh in, kot vse kaže, nudi še večjo kapaciteto kot tista, ki jo ima Galaxy Note9 (4.000 mAh). Galaxy Note9 se lahko pohvali z zelo dolgim delovanjem ob enem polnjenju. A zna se zgoditi, da se bo lahko Galaxy A70 pohvalil s še daljšim delovanjem ob enem polnjenju.

Samsung bo 20. februarja, kot smo že poročali, predstavljal nove naprave. Verjetno bo predstavil mobitele Galaxy S10. Upajmo, da nas preseneti tudi s prepogljivim mobitelom in Galaxyjem A70. Svoj prepogljivi mobitel je južnokorejski gigant sicer pokazal že na nedavni konferenci Samsung Developer Conference 2018, a zelo na hitro in zdi se, da ne v celoti.

Viri: sammobile.com, galaxyclub.nl, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. januar 2019
4413
25. januar 2019
Samsungov prepogljivi mobitel naj bi imel dve bateriji s takšno kapaciteto
Android