Samsungov revolucionarni mobitel s prepogljivim zaslonom bi lahko prišel drugo leto

Tehnik 14. september 2017
/PublishingImages/prepognjen-note8-hero.jpg

Samsung bo, kot vse kaže, prihodnje leto predstavil revolucionaren mobitel, ki bo imel prepogljiv zaslon. Ta mobitel se sicer že kar nekaj časa neuradno napoveduje, sedaj pa je prihod te naprave napovedal tudi prvi mož Samsungovega oddelka za pametne mobitele, Koh Dong-Jin. Kot je možno razbrati iz Dong-Jingovih besed, bi takšno napravo Samsung lahko pokazal prihodnje leto.

Mobiteli s prepogljivim zaslonom bodo uporabnikom prinesli izjemno prednost. V naših žepih bodo zasedali manj prostora, kar je velik plus. Prepričani smo, da se bodo takšni mobiteli med uporabniki izredno dobro prijeli.

Samsung je znan po tem, da izdeluje kakovostne zaslone za mobilne naprave. Tisti prepogljivi bo le še nadgradnja. Južnokorejski gigant v svoje naprave že dolgo časa vgrajuje AMOLED-zaslone, ki so v več pogledih naprednejši od sodobnih LCD-zaslonov, ki jih pogosto videvamo pri napravah.

 

Samsung ima trenutno v prodaji tri paradne mobitele, Galaxyja S8, Galaxyja S8+ in Galaxyja Note8 (na slikah). Prvega in drugega smo pri Tehniku preizkusili, test tretjega pa lahko preberete na tej strani.

Vira: koreaherald.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. september 2017
3651
15. september 2017
Samsungov revolucionarni mobitel s prepogljivim zaslonom bi lahko prišel drugo leto
Android