Samsungova serija Galaxy J se bo poslovila

Tehnik 8. oktober 2018
/PublishingImages/samsung-j6-okt18-hero.jpg

Kot vse kaže, se bo Samsungova serija Galaxy J, v kateri se je do danes nabralo že ogromno mobitelov srednjega razreda, poslovila.

Poznani tviteraš Ice universe, ki pogosto razkriva informacije o Samsungovih napravah, je na Twitterju razkril, da bo serija Galaxy J izginila in da se bodo rodile nove serije, ki bodo prav tako poimenovane s črkami abecede. Ice universe je obenem še namignil, da bi se omenjeno lahko zgodilo že prihodnje leto.

 

Že nekaj časa se napoveduje, da bo Samsung izdal prepogljiv mobitel. Pričakujemo lahko, da bo ta mobitel odprl novo serijo. Kako dolgo bo ta serija živela, je seveda odvisno od tega, kako dobro se bo prodajal njen prvi član in nato še morebitni drugi. Verjamemo pa, da se bodo vsi prepogljivi mobiteli prodajali dobro, saj ima prepogljiv dizajn mobitela več uporabnih prednosti pred klasičnim.

Samsung ima trenutno več serij pametnih mobitelov. Poleg Galaxyja J ima tudi Galaxy A, Galaxy S in Galaxy Note. Slednja sta pri mobitelih trenutno paradni seriji. Osrednji mobiteli v serijah Galaxy S in Galaxy Note so trenutno Galaxy S9, Galaxy S9+ in Galaxy Note9.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. oktober 2018
4228
8. oktober 2018
Samsungova serija Galaxy J se bo poslovila
Android