Samsungovi paradni tablici Galaxy Tab S7 domnevno prikazani na posnetkih

Tehnik 3. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galaxytabs7-kavcic-avg20-hero.jpg

Tviteraš Steve Hemmerstoffer in spletna stran Pigtou sta objavila fotografije in videa, na katerih sta domnevno prikazani Samsungovi prihajajoči tablici Galaxy Tab S7 in Galaxy Tab S7 Plus. Gre za naslednji paradni tablici južnokorejskega tehnološkega giganta.

Njune posnetke si lahko pogledate na tej in tej spletni povezavi (na fotografijah v tem članku je Galaxy Tab S6 ). Na prvi povezavi naj bi bila tablica Galaxy Tab S7, na drugi pa Galaxy Tab S7 Plus.

 

Sodeč po njunih posnetkih bosta novi tablici vizualno precej podobni Galaxy Tab S6, ki je bila predstavljena lansko poletje in še danes velja za zelo kakovostno tablico. Na posnetkih je videti, da imata novinki zadaj dve kameri, spredaj pa eno. Videti je tudi, da imata tanke robove okrog zaslona. Pigtou za Galaxy Tab S7 pravi, da ima 11-palčni zaslon, Galaxy Tab S7 Plus pa 12,4-palčnega. Ta spletna stran omenja tudi dimenzije obeh naprav. Za prvo omenja približno takšne dimenzije: 253,7 x 165,3 x 6,3 mm (7,7 mm z modulom za kameri). Za drugo pa omenja dimenzije približno 285 mm x 185 mm x 5,7 mm (6,9 mm z modulom za kameri).

Sodeč po pisanju spletne strani Pigtou lahko pričakujemo, da bosta obe tablici podpirali S-Pen in da bi bili lahko predstavljeni v juliju.

Vira: Twitter.com, Pigtoucoques.fr, Pigtou.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. avgust 2020
5279
3. avgust 2020
Samsungovi paradni tablici Galaxy Tab S7 domnevno prikazani na posnetkih
Android