Serija Honor 30 očitno pride prej

Tehnik 19. februar 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/honor-30-kavcic-feb20-hero.jpg

Tviteraš z imenom Teme, ki razkriva informacije v zvezi s Huaweijevimi mobiteli, je, kot vse kaže, razkril, kdaj bodo predstavljeni oziroma kdaj bodo šli v prodajo mobiteli serije Honor 30 (na fotografijah je Huawei P30 Pro). Mobiteli serije Honor 30 bodo verjetno predstavljali vrh Honorjeve ponudbe, ko bodo prišli na trg. No, vsaj nekateri modeli.

Omenjeni tviteraš je v tvitu zapisal 'april 2020'. To je očitno čas, ko bodo predstavljeni oziroma bodo šli v prodajo mobiteli serije Honor 30. Očitno torej ti mobiteli prihajajo prej, kot smo pričakovali. Serija Honor 20 je bila predstavljena v maju, v prodajo pa je šla junija oziroma julija (odvisno od modela). No, kot vse kaže, Honor z novo serijo ne bo čakal eno leto, kot bi lahko mislili.

Če morda še ne veste, je Honor podružnica Huaweija. Honor izdeluje zelo kakovostne mobitele. In pričakujemo lahko, da bodo tudi modeli nove serije takšni.

V zvezi s specifikacijami mobitelov Honor 30 lahko le špekuliramo. Verjamemo pa, da bodo mobiteli konkurenčni. Tudi tistim najboljšim.

V času pisanja tega članka mobitelov Honor pri Telekomu Slovenije nismo prodajali, smo pa prodajali več drugih Huaweijevih.

 

Vira: Twitter.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. februar 2020
5047
19. februar 2020
Serija Honor 30 očitno pride prej