Slike na Twitterju morda pokazale Galaxy Note 8

Tehnik 18. julij 2017
/PublishingImages/jeto-note8-hero.jpg

Uporabnik Twitterja z umetniškim imenom Ice universe je na Twitterju objavil novi sliki, na katerih naj bi bil težko pričakovani mobitel Galaxy Note 8 (na naših slikah je Galaxy Note 7). Glede na to, da so se objave tega uporabnika v preteklosti že izkazale za točne, je povsem verjetno, da je na njegovih novih slikah res Samsungov naslednji paradni mobitel.

Sliki si lahko ogledate tukaj in tukaj. Mobitel na obeh slikah je sicer malenkostno drugačen, saj ima na eni sliki malce manjše robove okrog zaslona kot na drugi. Kakorkoli že, povsem mogoče je, da je na slikah oziroma na eni izmed slik zares pravi Galaxy Note 8.

 

Ice universe je s svojima slikama prikazal samo sprednjo stran telefona. Škoda, da ni tudi zadnje. Že nekaj časa se govori, da se bosta na zadnji strani Galaxyja Note 8 nahajali dve kameri. Še noben dosedanji Galaxy Note zadaj ni imel dveh kamer.

Tudi Samsung je sicer v enem od svojih zadnjih tvitov, s katerim je promoviral procesor Exynos 8895, na sliki prikazal neznan mobitel (tvit s sliko vidite tukaj). Morda bi bil na tej sliki lahko celo Galaxy Note 8, čeprav se bolj nagibamo k temu, da gre za nek izmišljen mobitel.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.

​​

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. julij 2017
3557
18. julij 2017
Slike na Twitterju morda pokazale Galaxy Note 8
Android