Slušalke AirPods 3 pridejo predvidoma že zelo kmalu

Tehnik 30. april 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/airpods3-kavcic-apr19-hero.jpg

Zdi se, da bodo uporabniki lahko precej kmalu kupili nove Applove brezžične slušalke AirPods. Kot smo izvedeli od spletne strani Digitimes, slušalke AirPods 3 pridejo že do konca letošnjega leta.

Očitno torej slušalke AirPods 3 prihajajo precej kmalu za AirPods 2 (na slikah), ki so prišle na trg pred nekaj tedni. Od izida prvih AirPods do izida AirPods 2 sta pretekli več kot dve leti.

Sodeč po pisanju spletne strani Digitimes bodo nove slušalke AirPods 3 znale odpravljati hrup iz okolice. To bi bilo vsekakor zelo dobrodošlo, saj je poslušanje glasbe na slušalkah, ki znajo dobro odpravljati okoliški hrup, boljše.

 

Za zdaj še nimamo informacij o tem, koliko bodo AirPods 3 stale. Je pa pričakovati, da ne bodo med najcenejšimi slušalkami na trgu.

Pri Telekomu Slovenije smo v preteklosti že imeli v ponudbi Applove slušalke AirPods (prve), tako da ni izključeno, da ne bomo imeli v ponudbi tudi teh. Imamo pa ta hip v ponudbi sorodne Samsungove slušalke Galaxy Buds in še nekatere druge. Tukaj in tukaj lahko preverite našo ponudbo slušalk.

Vira: digitimes.com, apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. april 2019
4602
30. april 2019
Slušalke AirPods 3 pridejo predvidoma že zelo kmalu
iOS