Slušalke Galaxy Buds Live po okusu Thoma Browneja

Tehnik 31. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/buds-thomBrowne-kavcic-sep20-hero.jpg

Za Samsungove brezžične slušalke Galaxy Buds Live, ki so bile predstavljene pred nekaj tedni, je bilo rečeno, da bodo na voljo v beli, črni in bronasti barvi. Toda kot smo izvedeli, prihajajo še v dveh drugih barvnih različicah.

Uporabnik Twitterja z umetniškim imenom the_tech_guy je objavil fotografije, ki prikazujejo slušalke Galaxy Buds Live še v modri in sivi barvni različici. To kaže na to, da bodo slušalke na voljo tudi v teh dveh različicah. Še posebej zanimiva je siva, saj je bila narejena v sodelovanju s priznanim oblikovalcem Thomom Brownejem. Na njej lahko vidimo napis Thom Browne in tri barvne črte (rdečo, belo in modro). Te tri barvne črte lahko opazimo na številnih Brownejevih dizajnerskih izdelkih (oblačilih, obutvi …). So torej nekakšen logotip tega oblikovalca.

 

Galaxy Buds Live v sivi in modri barvi si lahko ogledate na tej povezavi.

Nimamo informacij, ali se bodo Galaxy Buds Live v novih barvah prodajale v fizičnih trgovinah v Evropi. Teh slušalk, ki imajo sicer zanimivo obliko fižola in ponujajo kakovosten zvok, v času pisanja tega članka pri Telekomu Slovenije še nismo prodajali. Spremljajte našo ponudbo. Morda jih še uvrstimo vanjo.

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. avgust 2020
5331
31. avgust 2020
Slušalke Galaxy Buds Live po okusu Thoma Browneja