Številne informacije o težko pričakovanem mobitelu Galaxy Note8

Tehnik 27. junij 2017
/PublishingImages/note5zanote8-hero.jpg

Zaupanja vredna spletna stran VentureBeat se je dokopala do zelo zanimivih informacij, ki zadevajo prihajajoči mobitel Galaxy Note8 (na slikah Galaxy Note 5). Izvedela je, kdaj naj bi bil Galaxy Note8 predstavljen, koliko naj bi stal in kakšen naj bi bil.

Sodeč po informacijah, ki jih je dobila spletna stran VentureBeat, bo Galaxy Note8 izjemen. Imel naj bi čip Exynos 8895 oziroma Snapdragon 835, 6 GB RAM-pomnilnika, 6,3-palčni zaslon z razmerjem stranic 18,5:9, dve zadnji kameri s po 12 MP (Samsung doslej še ni ponudil mobitela z dvema kamerama zadaj) ter baterijo s kapaciteto 3.300 mAh. Galaxy Note8 naj bi imel tako kot Galaxyja S8 na zadnji strani poleg kamer bralnik prstnih odtisov. Bo pa ta postavljen nekoliko bolj stran od kamer kot tisti pri Galaxyju S8, kar bo omogočalo lažjo uporabo. Samsungov prihajajoči težkokategornik naj bi bil na začetku na voljo v zlati, črni in modri barvi.

 

Galaxy Note8 naj bi predstavili enkrat v drugi polovici septembra. Za ta mobitel bo verjetno treba odšteti več kot za katerikoli prejšnji Samsungov mobitel. Konkretna cena pri nas je ta hip še neznanka.

Vira: venturebeat.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. junij 2017
3521
27. junij 2017
Številne informacije o težko pričakovanem mobitelu Galaxy Note8
Android