Tak je videti Galaxy Note9 v črni, modri in rjavi barvi

Tehnik 26. julij 2018
/PublishingImages/note9-3colours-jul18-hero.jpg

Novinar Evan Blass je na Twitterju objavil fotografijo, na kateri je prikazan Galaxy Note9 v treh barvah. V črni (v tej barvi bo novinec verjetno najbolj prodajan), modri in precej zanimivi rjavi barvi.

Blassovo fotografijo si lahko ogledate tukaj (na naših slikah je Galaxy Note8). Nam pri Tehniku je Note9 v vseh treh prikazanih barvah lep. Verjamemo, da bo sicer na trgu na voljo še v več drugih barvah. Ni pa pričakovati, da bo v vseh razpoložljivih barvah na voljo na vseh trgih, na katerih se bo prodajal.

 

Po Blassovi novi fotografiji sodeč je Galaxy Note9 vizualno še kako atraktiven, saj ima zelo malo robov okrog zaslona (sicer ne tako malo kot na primer Oppo Find X). Novinec je po sliki sodeč tudi bolj funkcionalen oziroma priročnejši kot predhodnik. Bralnik prstnih odtisov ima namreč postavljen na lažje dosegljivo mesto - pod zadnji kameri. Galaxy Note8 ima ta bralnik postavljen desno od kamer, kar lahko privede do tega, da pomotoma namesto na bralnik položimo prst na kamero oziroma bliskavico. Ta bralnik je pri Note8 tudi težje dosegljiv..

Galaxy Note9 bo najverjetneje predstavljen 9. avgusta.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. julij 2018
4120
1. avgust 2018
Tak je videti Galaxy Note9 v črni, modri in rjavi barvi
Android