Tako lep je Samsungov prihajajoči mobitel srednjega ranga

Tehnik 13. oktober 2017
/PublishingImages/note8-za-galaxyA5-hero.jpg

Pred nekaj tedni se je namigovalo, da bo tudi Samsungova serija mobitelov Galaxy A dobila t. i. brezkončni zaslon (Samsung ga imenuje Infinity Display), ki smo ga najprej videli pri mobitelih Galaxy S8 in Galaxy S8+, nato pa še pri Galaxyju Note8. Kot vse kaže, serija Galaxy A res dobiva takšen zaslon.

Na spletni strani Weibo sta se namreč pojavili sliki, na katerih naj bi bil prihajajoči mobitel Galaxy A5 (2018). In kot je videti, ima omenjeni brezkončni zaslon. Ima torej zelo malo robov okrog zaslona (fizičnega gumba »Domov« spodaj sploh nima).

Omenjeni sliki lahko vidite na tem internetnem naslovu (na naših slikah je Galaxy Note8).

 

Mobitel Galaxy A5 (2018) je tako vsaj po vizualni plati očitno zelo podoben Galaxyjema S8, kar je vsekakor dobro, saj sta ta vizualno izjemno atraktivna. Je pa za pričakovati, da so specifikacije pri Galaxyju A5 (2018) nekoliko slabše od tistih pri »es osmicah«. Serija Galaxy A je namreč vedno spadala v nižji rang kot serija Galaxy S.

Kdaj bo Galaxy A5 (2018) predstavljen? Glede na to, da sta se zdaj pojavili njegovi sliki, bo očitno zelo kmalu. Morda še pred koncem leta. Čeprav smo pred časom menili, da bo Galaxy A5 (2018) predstavljen šele v začetku prihodnjega leta, ker je bil njegov predhodnik Galaxy A5 (2017) predstavljen v začetku letošnjega leta.

Vira: gizchina.com, weibo.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. oktober 2017
3690
13. oktober 2017
Tako lep je Samsungov prihajajoči mobitel srednjega ranga
Android