Tako naj bi bil od spredaj videti Galaxy Note 8

Tehnik 30. maj 2017
/PublishingImages/galaxy-note7-2_hero.jpg

Samsung bo serijo Galaxy Note, kljub težavam, ki mu jih je nakopal Galaxy Note7 (na slikah), verjetno vseeno obdržal. Obstaja namreč precejšnja verjetnost, da bo južnokorejski gigant še letos ponudil novi Galaxy Note 8.

O tem, kakšen bo novi Note, se že špekulira. Ravnokar smo tudi izvedeli, kako približno naj bi bil ta mobitel videti. Na YouTube profilu Slashleaks je bil namreč objavljen kratek video (vidite ga spodaj), na katerem naj bi bil prikazan njegov sprednji del.

 

Po videu sodeč bo imel Galaxy Note 8, tako kot oba Galaxyja S8, izjemno velik zaslon, ki bo potegnjen čez skoraj celotno sprednjo površino. Video kaže tudi na to, da na sprednjem delu ne bo imel fizičnega gumba Domov. Verjetno bo imel gumb Domov vgrajen v zaslon tako kot modela S8.

Kdaj lahko pričakujemo, da bo predstavljen? Njegovega predhodnika so prvič pokazali avgusta, tako da ne bomo presenečeni, če bo Galaxy Note 8 prav tako predstavljen v tem mesecu. Lahko pa da bo slednji predstavljen tudi pozneje, saj so bili nekateri prejšnji Galaxyji Note predstavljeni npr. šele v septembru.

Vira: Youtube.com Samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. maj 2017
3467
30. maj 2017
Tako naj bi bil od spredaj videti Galaxy Note 8
Android