Tako naj bi bil videti prototip Galaxyja S10

Tehnik 5. december 2018 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/prototip-s10-dec18-hero.jpg

Na spletni strani Weibo (mi smo za to izvedeli na spletni strani Slashleaks) sta se znašla zanimiva videa, v njima naj bi bil prototip Galaxyja S10 (na sliki je Galaxy S9). Prototip iz videov naj bi podpiral omrežja 5G.

Ni pričakovati, da bo Galaxy S10 na koncu videti tako, kot je na pogled njegov prototip v videih. Prototip iz videov ima za današnje čase namreč kar precej velike robove okrog zaslona. Verjamemo, da bo imel končni Galaxy S10 občutno manjše. Je pa možno, da nam prototip prikazuje približne dimenzije Galaxyja S10 in končno silhueto.

 

Omenjena videa si lahko pogledate na tem in tem internetnem naslovu. Dovolj bo sicer, če kliknete samo na prvo povezavo in si pogledate samo en video.

Kdaj točno nam bo Samsung predstavil Galaxyja S10, še ni jasno. Pričakujemo, da ga bo enkrat v prvih mesecih prihodnjega leta. Sodeč po prejšnjih Galaxyjih S bi se lahko predstavitev zgodila v februarju ali marcu.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo oba aktualna Galaxyja S9, in sicer Galaxyja S9 in Galaxyja S9+. Kupite ju lahko tukaj oziroma tukaj. Verjamemo, da bomo prodajali tudi Galaxyja S10, ko pride.

Viri: slashleaks.com, weibo.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. december 2018
4327
5. december 2018
Tako naj bi bil videti prototip Galaxyja S10
Android