Tako zmogljiv naj bi bil novi iPhone SE 2

Tehnik 18. oktober 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/nov-se-kavcic-okt19-hero.jpg

V javnost so pricurljale sveže informacije v zvezi z Applovim prihajajočim mobitelom iPhone SE 2 (na fotografijah je iPhone 11 Pro Max). Razkril jih je zaupanja vredni analitik Ming-Chi Kuo (mi smo za to izvedeli na spletni strani MacRoumors, ki se je dokopala da Kuovega poročila).

Sodeč po Kuovih informacijah naj bi novi iPhone SE 2 imel 64 oziroma 128 GB internega spomina, čip A13, kakršnega ima iPhone 11, in 3 GB RAM pomnilnika. iPhone SE 2 naj po Kuovih informacijah ne bi imel 3D Toucha, na voljo pa naj bi bil v srebrni, sivi in rdeči barvi.

 

Mobitel iPhone SE 2 lahko pričakujemo v prodaji relativno kmalu. Kot razkriva Kuo, Apple načrtuje prihod tega novinca v prvi četrtini prihodnjega leta. Ameriški tehnološki gigant torej očitno iPhona SE 2 ne bo ponudil jeseni prihodnje leto, ko bodo na vrsti nekateri drugi mobiteli.

Pri Telekomu Slovenije vam ta hip ponujamo kar nekaj Applovih mobitelov. Med drugim tudi najnovejše modele: iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max. Če vas zanimajo, predlagamo, da se odpravite na našo spletno stran, kjer boste izvedeli več o njih. Hkrati pa jih boste tam lahko tudi kupili.

Vir: macrumors.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. oktober 2019
4878
18. oktober 2019
Tako zmogljiv naj bi bil novi iPhone SE 2
iOS