Takole je videti Motorolin prepogljivi mobitel, ki bo pretresel trg

Tehnik 8. november 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/prepog-moto-kavcic-nov19-hero.jpg

Pred dnevi smo pisali o tem, da bo imela Motorola 13. novembra nov predstavitveni dogodek. Že takrat smo pričakovali, da bo na tem dogodku predstavljen Motorolin težko pričakovani prepogljivi mobitel. Ta pričakovanja pa so sedaj utrdile še nove fotografije tega mobitela, ki so zašle na splet.

Novinar in tviteraš Evan Blass je v teh dneh na Twitterju objavil celo paleto novih fotografij Motorolinega prihajajočega prepogljivega mobitela. Če bi si jih radi ogledali, se odpravite na njegov profil, lahko pa jih pogledate tudi na spletni strani Slahsleaks (tukaj, tukaj, tukaj in tukaj). Nekaj fotografij omenjenega mobitela je bilo sicer objavljenih že pred meseci. So pa nove boljše, saj mobitel precej bolj natančno prikazujejo.

 

Kot lahko vidimo na novih (pa tudi starih) fotografijah, ima Motorolin prihajajoči prepogljivi mobitel školjkasto obliko. Na novih lahko tudi nazorno vidimo, da ima mobitel dva zaslona. Manjšega zunanjega in večjega notranjega. Dva zaslona ima tudi Galaxy Fold. Je pa res da ima ta precej drugačno zasnovo, saj se ga odpira kot knjigo in je obenem daljši. Prav drugačne dimenzije bi lahko pritegnile marsikoga k nakupu Motorolinega mobitela. Sodeč po fotografijah se zdi, da je slednji relativno majhen, ko je zložen skupaj.

Vira: slashleaks.com, twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. november 2019
4910
8. november 2019
Takole je videti Motorolin prepogljivi mobitel, ki bo pretresel trg
Android