Takole je videti prototip PlayStationa 5

Tehnik 29. oktober 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/prototip-psp5-kavcic-okt19-hero.jpg

Daniel z YouTube kanala ZONEofTECH je v enem svojih zadnjih videov objavil sliko, na kateri je domnevno prikazan prototip prihajajoče igralne konzole PlayStation 5 (na fotografijah je PlayStation 4 Pro). Danielov video, ki prikazuje to fotografijo, si lahko ogledate spodaj.

Kot lahko vidite, je prototip PlayStationa 5 zelo zanimive oblike. V sredinskem delu ima nekakšen trikotnik oziroma obliko črke V, obenem pa ima na ohišju tudi kar nekaj rež. Oblika tega prototipa je milo rečeno precej nenavadna. Bomo videli, kako drugačna bo navzven končna različica PlayStationa 5. Vsekakor predlagamo, da si zgornji video ogledate, če vas zanima več.

 

Konzoli PlayStation 5 pa, ko bo izšla, ne bo lahko na trgu. Poleg Microsoftovih in Nintendovih konzol ji bo konkurenco delala tudi Googlova nova igričarska platforma Stadia, pri kateri igričarjem sploh ne bo treba kupiti konzole, da bodo lahko igrali najnovejše igre.

Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo več konzol PlayStation, pa tudi nekaj iger za PlayStation. Tukaj si lahko ogledate našo ponudbo iger in konzol.

Vir: youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. oktober 2019
4898
29. oktober 2019
Takole je videti prototip PlayStationa 5