Takole naj bi bil videti naslednik iPhona XR

Tehnik 15. maj 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/iphone-xr2019-kavcic-maj19-hero.jpg

Znani tviteraš Steve Hemmerstoffer in spletna stran Pricebaba sta objavila fotografije in video, na katerih je naslednik mobitela iPhone XR. Tega naslednika sicer v prodaji še ni pričakovati kmalu (verjetno bo šel v prodajo jeseni), saj Apple svoje mobitele ponavadi predstavlja jeseni. In verjetno bo takrat tudi tega.

Omenjene posnetke si lahko pogledate na tem spletnem naslovu (na naših je iPhone XR). Kot lahko vidimo, je Applov novinec v precejšnji meri podoben svojemu predhodniku iPhonu XR. Spredaj ima še vedno relativno velik zavihek in precej malo robov okrog zaslona. Največjo razliko je opaziti na zadnjem delu, kjer ima novinec dve kameri. iPhone XR ima samo eno. Tisti, ki so pričakovali, da bo naslednik iPhona XR oblikovno precej drugačen od aktualnega modela, bodo očitno nekoliko razočarani.

 

Ameriški tehnološki gigant bo letos poleg naslednika iPhona XR predvidoma predstavil še dva mobitela, in sicer iPhona XI in iPhona XI Max. Pričakovati je, da bo iPhone XI Max izmed trojice najboljši in hkrati najdražji.

iPhona XR lahko kupite pri nas. Če vas zanima, se odpravite na ta spletni naslov.

Vira: pricebaba.com, twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. maj 2019
4630
15. maj 2019
Takole naj bi bil videti naslednik iPhona XR
iOS