Takole naj bi bila videti iPhone XI in iPhone XI Max

Tehnik 29. april 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/novi-apple-x-kavcic-apr19-hero.jpg

Applova prihajajoča mobitela iPhone XI in iPhone XI Max sta se znašla na fotografijah. No, deloma. Na spletni strani Weibo sta se namreč pojavili sliki, na katerih sta nekakšna odlitka teh dveh mobitelov, namenjena proizvodnji ovitkov.

Po odlitkih sodeč bosta imela mobitela iPhone XI in iPhone XI Max na zgornjem delu zaslona še vedno zarezo tako kot aktualni modeli, na zadnji strani pa tri kamere (aktualni trije modeli imajo dve oziroma eno). Kako velik zaslon bosta imela prihajajoča modela in kakšnih dimenzij bosta, je po fotografijah nekoliko težje napovedati.

 

Omenjeni sliki, na katerih sta odlitka iPhona XI in iPhona XI Max, si lahko pogledate na tem oziroma tem spletnem naslovu.

Pričakovati je, da bo Apple mobitela iPhone XI in iPhone XI Max predstavil enkrat v septembru, v prodajo pa dal še nekoliko pozneje. Ker novinca verjetno ne bosta v prodaji še kar nekaj časa, se vam še vedno splača kupiti aktualne modele iPhone – iPhone Xs, iPhone Xs Max in iPhone Xr. Te lahko kupite tudi pri nas poleg še nekaterih drugih mobitelov iPhone

Vira: slashleaks.com, m.weibo.cn.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. april 2019
4597
29. april 2019
Takole naj bi bila videti iPhone XI in iPhone XI Max
iOS