Takšen bo domnevno LG-jev mobitel, ki bo konkuriral seriji Galaxy Note

Tehnik 1. december 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/novi-LG-kavcic-dec20-hero.jpg

Na trgu je danes več pametnih mobitelov, ki imajo priloženo pisalo. Najbolj poznani tovrstni mobiteli so zagotovo tisti iz Samsungove serije Galaxy Note. Ni pa Samsung edini, ki ta hip ponuja takšne mobitele. Tudi LG ponuja kakšnega. In kmalu lahko pričakujemo, da bo ponudil še enega novega - model Stylo 7.

Spletna stran 91mobiles se je dokopala do precej podrobnih računalniških slik, ki domnevno prikazujejo mobitel Stylo 7. Hkrati pa je podala tudi nekaj dodatnih informacij v zvezi z LG-jevim novincem. Slike, ki jih je objavila, si lahko ogledate na tej spletni povezavi.

Kot lahko vidimo na slikah, ki jih je objavila spletna stran 91mobites, naj bi bil mobitel Stylo 7 po vizualni plati precej poseben. Videti je, da naj bi imel na zadnji strani več izboklin. V eni izmed izboklin, ki je videti tudi največja, naj bi imel več kamer (91mobiles omenja štiri). V drugi pa pisalo. Vidimo pa lahko še tretjo, pod katero je pričakovati drugo strojno opremo.

Sprednja stran mobitela Stylo 7, sodeč po posnetkih, ne bo tako izstopala. Na njej lahko najdemo raven zaslon z luknjo in precej majhne robove okrog zaslona z izjemo spodnjega. Spletna stran 91mobiles je izvedela, da bo imel zaslon pri tem LG-jevem novincu velikost 6,8 palca. Zaslon pri Stylu 7 bo torej po velikosti med zaslonoma, ki ju imata Galaxy Note20 (6,7 palca) in Galaxy Note20 Ultra (6,9 palca), ki si ga lahko ogledate na spodnji fotografiji.

 

Slike kažejo, da bo na stranskem delu mobitela Stylo 7 več gumbov. Tam bo tudi vdolbinica, ki bo, sodeč po pisanju 91mobiles, bralnik prstnih odtisov. Na spodnjem delu naprave je videti luknjo. Kot razkriva 91mobiles, gre za 3,5-milimetrski vhod za slušalke. Tega vse redkeje srečujemo v sodobnih pametnih mobitelih, a LG očitno še vedno računa nanj.

Po podatkih omenjene spletne strani bodo dimenzije mobitela Stylo 7 170,6 x 77 x 8.6 milimetrov. Mobitel naj bi bil tako nekoliko večji od Galaxyja Note20 in Galaxyja Note20 Ultra. Predvsem v dolžino.

Žal težko rečemo, kdaj točno bo Stylo 7 predstavljen. 91mobiles omenja leto 2021. Upamo, da pride čim prej in da ne bo razočaral. Spremljate nas. Morda ga bomo tudi prodajali. Ta hip prodajamo veliko LG-jevih mobitelov. Če vas zanima katere, kliknite na to povezavo. V prodaji imamo tudi že atraktiven in hkrati poseben model Wing!

Viri: 91mobiles.com, Lgnewsroom.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. december 2020
5485
8. december 2020
Takšen bo domnevno LG-jev mobitel, ki bo konkuriral seriji Galaxy Note