Takšen je nov mobitel BlackBerry Key2

Tehnik 6. junij 2018
/PublishingImages/new-bbkey2-jun18-hero.jpg

Mobiteli BlackBerry, ki so poznani predvsem po svojih fizičnih tipkovnicah, so, četudi so njihovi zlati časi že nekoliko mimo, še vedno med nami. Na trg sedaj prihaja nov mobitel s tem ikoničnim imenom – BlackBerry Key2, o katerem vemo kar precej. Znani novinar in tviteraš Evan Blass je namreč v zadnjih dnevih najprej razkril, kakšen bo BlackBerry Key2 na pogled, nato pa še, kakšne specifikacije ima.

Mobitel BlackBerry Key2 ima, sodeč po Blassovih specifikacijah, fizično tipkovnico, 4,5-palčni zaslon z ločljivostjo 1.080 x 1.620 slikovnih točk (434 slikovnih točk na palec), dve kameri zadaj s po 12 MP, eno kamero z 8 MP spredaj, procesor Qualcomm SDM660, 6 GB RAM pomnilnika, 64 GB/128 GB internega spomina, ki ga je možno razširiti z microSD-karticami, ter baterijo s precejšnjih 3.500 mAh. Specifikacije tudi razkrivajo, da ima BlackBerry Key2 Android 8.1 Oreo.

 

Celotne specifikacije in slike BlackBerryja Key2 si lahko ogledate na tem internetnem naslovu (na naših fotografijah je BlackBerry KEYone).

Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo dva mobitela BlackBerry, in sicer modela BlackBerry Passport in BlackBerry KEYone. Če bi ju radi kupili, to lahko storite tukaj oziroma tukaj ali neposredno v eni od naših poslovalnic. Ali bomo prodajali tudi omenjeni BlackBerry Key2, ta hip težko rečemo. Predlagamo, da preverjate našo uradno spletno stran.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. junij 2018
4047
6. junij 2018
Takšen je nov mobitel BlackBerry Key2
Android