Takšen naj bi bil naslednik prvega prepogljivega mobitela na svetu

Tehnik 3. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/naslednik-flexpai-kavcic-sept20-hero.jpg

Če ste mislili, da je bil Samsung prvi, ki je predstavil prepogljivi mobitel, torej mobitel s prepogljivim zaslonom, ste se zmotili. Prvi je bil marsikomu precej neznani proizvajalec Royole Corporation. Ta je jeseni leta 2018 predstavil mobitel z imenom FlexPai (na fotografiji), ki velja za prvi prepogljivi mobitel. Kot vse kaže, pa bo ta proizvajalec relativno kmalu predstavil še svoj drugi prepogljivi mobitel.

 

Uporabnik Twitterja z umetniškim imenom Digital Chat Station je na Twitterju namreč objavil informacije (in zdi se, da tudi fotografijo) o drugem prepogljivem mobitelu Royole Corporationa, ki naj bi se imenoval FlexPai2. Oglejte si ga tukaj . Kot ga je razumeti, ima FlexPai2 7,8-palčni zaslon z ločljivostjo 1920 x 1440 slikovnih točk, štiri kamere (64 MP + 32 MP + 16 MP + 8 MP, čip Snapdragon 865, 12 GB RAM pomnilnika in je slabše izdelave, kot je to pri Samsungu in Huaweiju.

Veliko vprašanje je, ali se bo FlexPai2 sploh prodajal v Evropi. Če ga bomo slučajno prodajali pri Telekomu Slovenije, vas o tem seveda obvestimo na naših družbenih omrežjih in spletnem mestu. A ne računajte preveč na prodajo tega mobitela.

Vira: Twitter.com, Royole.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. september 2020
5333
3. september 2020
Takšen naj bi bil naslednik prvega prepogljivega mobitela na svetu