Takšen naj bi bil prenovljeni Galaxy Note7

Tehnik 30. junij 2017
/PublishingImages/noviNote7R-hero.jpg

Samsung mobitela Galaxy Note7 (na slikah) še ni pozabil, saj naj bi ga uporabnikom vnovič ponudil, a v nekoliko prenovljeni obliki. Prenovljeni Galaxy Note7 se je ravnokar znašel tudi na spletni strani GFXBench, ki razkriva specifikacije tega mobitela in obenem očitno potrjuje njegov prihod.

Prenovljeni Galaxy Note7, ki bi se lahko na trgu imenoval Galaxy Note 7R, naj bi, sodeč po GFXBench, imel enako količino internega spomina, enako količino pomnilnika RAM in kameri z enako MP kot osnovni model. Razlika pa naj bi bila v ločljivosti zaslona (GFXBench pravi, da naj bi imel zaslon pri novem modelu ločljivost samo 1080 p). Prepričani smo tudi, da bo razlika tudi v bateriji. Verjamemo, da bo ta pri novincu varnejša in ne bo imela podobnih težav kot tista pri osnovnem modelu.

 

Bomo videli, ali bo Samsung prenovljeni Galaxy Note7 sploh prodajal po vsem svetu. Lahko, da se bo osredotočil samo na nekatere trge in bo Evropo izpustil. Je pa verjetno evropskim kupcem precej bolj pomembno, ali bo južnokorejski gigant na stari celini prodajal Galaxyja Note8, ki bo predstavljen enkrat v prihodnjih mesecih.

Vira: gfxbench.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. junij 2017
3533
30. junij 2017
Takšen naj bi bil prenovljeni Galaxy Note7
Android