Takšnega videza naj bi bil Samsungov novi paradni konj Galaxy Note9

Tehnik 26. junij 2018
/PublishingImages/kamera-note9-jun18-hero.jpg

Na spletni strani Weibo so se znašle slike, na katerih naj bi bil težko pričakovani mobitel Galaxy Note9. Sodeč po teh slikah, je Galaxy Note9 podoben predhodniku. Vseeno pa ima novinec očitno nekaj izboljšav na zunanjem delu.

Sodeč po slikah iz Weibo, ki jih lahko vidite na tem internetnem naslovu, ima Galaxy Note9 bralnik prstnih odtisov postavljen pod zadnji kameri (Galaxy Note8, ki ga vidite na naših slikah, ima ta bralnik postavljen desno od zadnjih kamer).

 

Slike tudi razkrivajo, da naj bi imel Galaxy Note9 tanjša robova nad in pod zaslonom kot Galaxy Note8. Zanimivo, tviteraš Ice universe je nedavno objavil sliko, na kateri naj bi bilo zaščitno steklo za Galaxyja Note9 in to steklo je nakazovalo, da Note9 ne bo imel kaj dosti tanjši spodnji rob od predhodnika. Po Weibovih slikah sodeč bo Samsungov prihajajoči težkokategornik na voljo v črni, srebrni, vijolični, modri in rjavi barvi.

Ali je Galaxy Note9 res tak, kot prikazujejo slike, bomo verjetno izvedeli 9. avgusta. Mobitel naj bi bil namreč po neuradnih informacijah predstavljen tega dne. O predstavitvi bomo pri Tehniku poročali, zato nas spremljajte.

Viri: slashleaks.com, m.weibo.cn, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. junij 2018
4065
26. junij 2018
Takšnega videza naj bi bil Samsungov novi paradni konj Galaxy Note9
Android