Takšni sta novi kameri GoPro

Tehnik 13. september 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/new-gopro8-kavcic-sept19-hero.jpg

Tviteraš in novinar Roland Quandt je objavil fotografije prihajajočih kamer GoPro Hero8 Black in Max. Gre za uradne fotografije, kar bi lahko kazalo na to, da bosta kameri predstavljeni vsak čas.

Fotografije, ki jih je objavil Quandt, si lahko ogledate na tej povezavi (na fotografijah v tem članku je Hero7 Black).

Kot je videti na fotografijah in kot je zapisal tudi Quandt, imata kameri Hero8 Black in Max dodan sistem za pritrjevanje. Kameri bodo tako uporabniki očitno lahko hitro in enostavno pritrdili na stojalo oziroma držalo brez kakršnihkoli težav.

 

Pričakovati je, da bo kamera Hero8 Black snemala kakovostne posnetke. Žal pa ne bo omogočala snemanj videov v ločljivosti 4K z več kot 60 slikami na sekundo, temveč bo omogočala snemanja »zgolj« v ločljivosti 2,7K s 120 slikami na sekundo, razkriva Quandt. Kamera Hero8 Black bo izdelovala običajne videe. Torej takšne videe, ki niso 360-stopinjski. Za izdelavo slednjih bo, kot razkrivajo fotografije in Quandt, zadolžena kamera Max.

Pri Telekomu Slovenije kamero GoPro ta hip prodajamo, in sicer Hero7 Black. Ta je lahko prek Programa zvestobe vaša že za 24 x 17,70 €.

Vira: twitter.com, winfuture.de.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. september 2019
4839
16. september 2019
Takšni sta novi kameri GoPro