Takšno postavitev kamer lahko pričakujemo pri mobitelih za leto 2020

Tehnik 24. december 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/kamere2020-kavcic-dec19-hero.jpg

Časi, ko so imeli mobiteli samo dve kameri oziroma dva senzorja za kamero (enega spredaj in enega zadaj), so že nekaj časa mimo. Danes imajo nekateri mobiteli samo spredaj dve kameri. Zadaj pa imajo številni že po dve, tri ali še več kamer. Na fotografijah sta dva takšna, ki jih imata več – iPhone 11 Pro Max in Galaxy Note10+. Vse pa kaže na to, da bodo mobiteli tudi v prihodnje še naprej imeli zadaj več kamer.

Znani tviteraš Ice universe je z novima tvitoma nakazal, da bodo imeli mobiteli, ki bodo izšli prihodnje leto, zadaj precej velike module za kamere in v njih posledično verjetno več kamer. Ice universova tvita, ki si ju lahko ogledate tukaj, nakazujeta na to, da bodo imeli številni mobiteli za leto 2020 zadaj precej velike module za kamere, ki bodo različnih oblik. Kot je videti, bodo imeli nekateri bolj kvadratne module, drugi pa podolgovate.

 

Leto 2020 bo na področju pametnih mobitelov vsekakor zelo zanimivo. Prepričani smo, da bomo dobili številne mobitele, ki se bodo pri slikanju in snemanju vrhunsko odrezali. Prav tako verjamemo, da nam bo leto 2020 prineslo še kakšen nov prepogljivi mobitel. Pri Tehniku bomo dogajanje na trgu pametnih mobitelov samo za vas tudi prihodnje leto še naprej spremljali. Predlagamo, da nas zato berete še naprej.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. december 2019
4973
24. december 2019
Takšno postavitev kamer lahko pričakujemo pri mobitelih za leto 2020