Te kamere naj bi imel Galaxy S11+

Tehnik 24. december 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/kamere-na-s11-kavcic-dec19-hero.jpg

Zaupanja vredni tviteraš Ice universe je postregel z novimi zanimivimi informacijami in slikovnih gradivom. V enem od svojih tvitov je objavil fotografijo, na kateri je domnevno prikazan del zadnje strani od Galaxyja S11+. Hkrati je objavil tudi nekaj informacij v zvezi z zadnjimi kamerami pri Galaxyju S11+. Mimogrede, na fotografijah v tem članku je Galaxy S10+.

Omenjeno Ice universovo fotografijo, ki domnevno prikazuje del zadnje strani od Galaxyja S11+, si lahko ogledate tukaj.

 

Kot je videti, ima Galaxy S11+ na zadnji strani vsaj tri kamere. Ice universe meni, da je ena izmed njih osnovna, druga je zelo široka, tretja pa je periskopska. Njegova fotografija sicer prikazuje samo delček modula s kamerami, tako da lahko pričakujemo, da bo imel mobitel zadaj še nekaj dodatnih kamer. Ice universe nima informacij, katere bodo to. Omenja ToF, obenem pa tudi bliskavico.

Vsekakor lahko pričakujemo, da bo Galaxy S11+ izjemen mobitel za delanje fotografij in videov. V tem je dober že njegov predhodnik Galaxy S10+, ki ga lahko kupite tudi pri nas.

Če vas zanima, kako naj bi bila videti manjša brata Galaxyja S11+, in sicer Galaxy S11 in Galaxy S11e, odprite tale naš članek.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. december 2019
4979
24. december 2019
Te kamere naj bi imel Galaxy S11+
Android