To je Huaweijeva nova pametna ura Watch GT 2

Tehnik 4. september 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/huawei-gt2-kavcic-sept19-hero.jpg

Novinar in tviteraš Roland Quandt je objavil slike Huaweijeve prihajajoče pametne ure Watch GT 2, hkrati pa je razkril tudi nekaj informacij v zvezi z Watch GT 2. Watch GT 2 je sicer naslednica pred časom predstavljene Watch GT.

Če sodimo po omenjenih fotografijah (ogledate si jih lahko tukaj; na fotografijah v tem članku je Watch GT), je Watch GT 2 navzven zelo estetska pametna ura. Kot lahko vidimo in kot je razkril Quandt, bo na voljo tako v športni različici, ki ima plastični pas, kot tudi v klasični različici, ki ima usnjen pas. Še posebej v klasični različici ura deluje atraktivno.

 

Quandt je razkril, da ima Watch GT 2 nekoliko zmogljivejšo baterijo od predhodnice s kapaciteto 445 mAh ter mikrofon in zvočnik, ki bosta omogočala, da bodo uporabniki uro uporabljati tudi za klice. Nekateri bodo verjetno razočarani nad tem, da Watch GT 2, kot še pravi Quandt, ne poganja Googlovega operacijskega sistema za ure. Torej lahko pričakujemo, da poganja Huaweijevo lastno programje.

Predstavitev Huaweijeve novinke bi se utegnila zgoditi kmalu. Kot pravi omenjeni novinar in tviteraš, bo ura verjetno predstavljena skupaj s serijo Mate30 (predstavitev serije Mate30 se bo zgodila 19. septembra) ali pa na sejmu IFA, ki bo potekal od 6. do 11 septembra.

Vira: twitter.com, winfuture.de.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. september 2019
4822
5. september 2019
To je Huaweijeva nova pametna ura Watch GT 2