To poletje bomo dobili pomembne informacije o Googlovi Stadii

Tehnik 3. junij 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/google-stadia-kavcic-maj19-hero.jpg

Čeprav je Google svojo novo igričarsko platformo Stadia predstavil že pred časom, pa določenih pomembnih informacij v zvezi z njo še vedno ni razkril. Je pa sedaj naznanil, da bo nekatere izmed njih razkril to poletje.

To poletje nam bo tako povedal, kakšna bo cena Stadie, katere igre bo mogoče igrati in kdaj jo bo mogoče začeti uporabljati. Vsekakor bomo pri Tehniku budno spremljali Googlove objave v zvezi s Stadio in o njih verjetno še kaj poročali.

Verjamemo, da bo platforma Stadia dodobra pretresla igričarski svet, saj prinaša nov koncept igranja videoiger. Do sedaj smo videoigre v glavnem igrali tako, da smo si jih presneli na svojo napravo (konzolo, mobilno napravo, osebni računalnik) oziroma smo uporabili medij, na katerem so bile zapisane. Pri Stadii bomo videoigre igrali na zahtevo. Podobno kot lahko danes na primer gledamo filme. Če bi za Stadio stalo kakšno manj poznano in manj dokazano podjetje, bi nekako dvomili v kakovost izvedbe in uspeh. A za Stadio stoji veliki Google, tako da verjamemo, da bo vse izpeljano tako, kot je treba.

 

Vira: twitter.com, youtube.com, blog.google.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. junij 2019
4665
3. junij 2019
To poletje bomo dobili pomembne informacije o Googlovi Stadii