Trpežen Galaxy S8 Active

Tehnik 25. julij 2017
/PublishingImages/trpezen-s8-hero.jpg

Na spletni strani /LEAKS so se znašle tri zelo nazorne slike, ki prikazujejo prihajajoči Samsungov mobitel Galaxy S8 Active. Ogledate si jih lahko tukaj​.​

Kot je videti na slikah, je Galaxy S8 Active neprimerno bolj trpežno zgrajen kot Galaxy S8 in Galaxy S8+. Ob straneh ima zaščito, ki se verjetno zelo solidno bori proti udarcem. Na zadnji strani pa pričakovano nima stekla, temveč nek trpežnejši material. Skoraj prepričani smo, da ima Galaxy S8 Active povečano odpornost na vodo in prah, a to imata tudi že osnovna modela.

Roko na srce, Galaxy S8 Active po slikah sodeč vizualno ni tako privlačen, kot sta Galaxy S8 in Galaxy S8+. Je pa res, da je težko narediti vizualno izredno privlačen in hkrati trpežen mobitel.

 

Obstaja možnost, da Galaxy S8 Active ne bo prišel na evropske prodajne police. Vseeno upamo, da se bo Samsung odločil za prodajo tega mobitela tudi na naši celini.

Samsung je sicer v preteklosti pri svojih paradnih mobitelih že ponudil različice Active, tako da Galaxy S8 Active ne bo prvi tovrstni primerek. Eno izmed različic Active, Galaxy S4 Active, lahko vidite na naših slikah.

Vira: slashleaks.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. julij 2017
3571
25. julij 2017
Trpežen Galaxy S8 Active
Android