Tudi Googlov naslednji paradni mobitel se bo ponašal z majhnimi robovi

Tehnik 14. julij 2017
/PublishingImages/new-pixle-hero.jpg

Spletna stran Android Police je objavila računalniško sliko (vidite jo spodaj v članku), ki naj bi prikazovala, kakšnega videza bo Googlov prihajajoči paradni mobitel, ki bo nasledil lani predstavljenega Pixla XL in bo prišel verjetno enkrat v prihodnjih tednih oziroma mesecih. Poleg mobitela s slike naj bi Google predstavil še enega manjšega, ki bo po mnenju spletne strani tudi manj zmogljiv.

Nova slika, ki jo je objavila stran Android Police, kaže na to, da bo Googlov prihajajoči paradni konj do neke mere podoben lanskoletnima mobiteloma Pixel in Pixel XL (na naši naslovni sliki). Novinec naj bi imel namreč podoben, deloma steklen, zadek kot Pixel in Pixel XL.

Na sprednji strani naj bi bilo malce več razlik med prihajajočim Googlovim paradnim mobitelom in lanskoletnima Pixlom in Pixlom XL, saj naj bi imel novi mobitel zaslon s precej manjšimi robovi. Zahvaljujoč tem bo mobitel verjetno precej atraktiven.

 

Slika, ki jo je objavila stran Android Police, naj bi sicer precej točno prikazovala Googlov prihajajoči paradni mobitel. Se pa še vedno lahko zgodi, da bo na koncu videti malenkost drugače.

Spletna stran Android Police je, zanimivo, še zapisala, da verjame, da bo imel novi Googlov mobitel, tako kot HTC U11, na stiske občutljiv okvir. Vsekakor bi bil to zelo uporaben dodatek.

Vira: androidpolice.com, blog.google.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. julij 2017
3550
14. julij 2017
Tudi Googlov naslednji paradni mobitel se bo ponašal z majhnimi robovi
Android