Tudi igričarsko podjetje Razer naj bi ponudilo mobitel

Tehnik 19. oktober 2017
/PublishingImages/razer-phone-hero.jpg

Kot vse kaže, na trg pametnih mobitelov prihaja nov igralec – podjetje Razer. Ta naj bi namreč ponudil svoj prvi pametni mobitel, ki naj bi se imenoval Razer Phone. V zvezi s tem mobitelom so se zdaj na spletu pojavile zelo konkretne informacije.

Razer Phone se je znašel na spletni strani GFXBench, ki razkriva, kakšno strojno opremo ima ta novinec. Razerjev prvi mobitel naj bi imel 5,7-palčni zaslon z ločljivostjo 1.440 x 2.560 slikovnih točk, 8-jedrni procesor s frekvenco 2,4 GHz, 8 GB RAM-pomnilnika, 64 GB internega spomina ter kameri z 12 in 8 MP. Na Razer Phonu naj bi se nahajal tudi Android 7.1.1.

Zgornje specifikacije razkrivajo, da je Razer Phone očitno strojno izredno močan. Zdi se, da bo ta mobitel več kot primerna izbira za vse tiste, ki želijo na svojem mobitelu igrati igre oziroma želijo na splošno zmogljiv mobitel.

 

Mobitel Razer Phone se je tudi že znašel na »živi« sliki, do katere se je dokopala spletna stran TECHBYTE. Vidite jo lahko na tem internetnem naslovu. Videti je, da ima mobitel zadaj dve kameri in ne samo eno, kot razkriva GFXBench.

Kdaj bo Razer Phone predstavljen? Sodeč po Razerjevem nedavnem tvitu bi bil lahko že 1. novembra.

Viri: twitter.com, phoneradar.com, techbyte.sk, gfxbench.com, press.razerzone.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. oktober 2017
3697
19. oktober 2017
Tudi igričarsko podjetje Razer naj bi ponudilo mobitel
Android