Tudi letošnji iPhoni naj bi imeli zavihek na zaslonu

Tehnik 14. januar 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/iphone-zareze-kavcic-jan19-hero.jpg

Zdi se, da bodo številni proizvajalci pametnih mobitelov v letošnjem letu ponudili mobitele, ki bodo namesto zaslona z zavihkom imeli zaslon z luknjo. A Apple očitno ne bo med temi proizvajalci.

Zaupanja vredni tviteraš z umetniškim imenom Ice Universe je namreč namignil, da bodo imeli letos izdani mobiteli iPhone (na slikah je aktualni iPhone Xs) še naprej zavihek na zaslonu in da naj bi imeli šele iPhoni, ki bodo izdani leta 2020, zaslone z luknjami.

Omenjene luknje v zaslonu so v prvi vrsti namenjene sprednjim kameram. Do danes so proizvajalci predstavili že več mobitelov s takšnimi luknjami. Samsung na primer model Galaxy A8s, Huawei pa modela Nova 4 in Honor View 20.

 

Zdi se precej verjetno, da bo Apple nove mobitele iPhone predstavil septembra. V tem času je namreč že v prejšnjih letih predstavljal nove mobitele in verjamemo, da bo tokrat naredil enako.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo več mobitelov iPhone. Med drugim tudi zadnje tri modele iPhone Xs, iPhone Xs Max in iPhone XR. Tukaj lahko vidite našo celotno ponudbo Applovih mobitelov.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. januar 2019
4394
14. januar 2019
Tudi letošnji iPhoni naj bi imeli zavihek na zaslonu
iOS