Tudi Motorola bo ponudila mobitel, ki ima nekaj kot Samsungovi

Tehnik 6. februar 2020 Čas branja članka: 1 min
/PublishingImages/motorola-pen-kavcic-feb20-hero.jpg

Do danes je prišlo na tržišče že več mobitelov, ki so imeli dodano pisalo. Je pa res, da teh ni bilo ravno ogromno. Najbolj znan proizvajalec tovrstnih mobitelov je Samsung, ki mobitele s pisalom ponuja v seriju Galaxy Note. Bomo pa očitno kmalu dobili tudi Motorolin mobitel s pisalom. Z Motoroline strani tovrstnih mobitelov nismo ravno vajeni.

Znani tviteraš Evan Blass je na Twitterju objavil sliko Motorolinega novega mobitela, ki se, kot je razkril naknadno, imenuje Moto G Stylus. Njegova posebnost je prav v tem, da ima dodano pisalo. Očitno so se tudi pri Motoroli odločili kupcem ponuditi sodoben mobitel s pisalom.

Kot je videti na omenjeni Blassovi fotografiji, ima mobitel Moto G Stylus sodoben dizajn. Ima relativno malo robov okrog zaslona in luknjo v njem za kamero. Sodeč po fotografiji ima pisalo vsaj dva namenska gumba.

Če bi radi videli Blassovo fotografiji mobitela Moto G Stylus, se odpravite na Blassov profil Twitter https://twitter.com/evleaks/. Morate pa biti registrirani. Na fotografijah v tem članku je Galaxy Note10.

Vprašanje, ali bomo Moto G Stylus prodajali pri nas. Če ga bomo, boste to lahko videli na naši spletni strani.

 

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. februar 2020
5025
6. februar 2020
Tudi Motorola bo ponudila mobitel, ki ima nekaj kot Samsungovi
Android