Tudi Samsung naj bi ponudil igričarski mobitel

Tehnik 26. julij 2018
/PublishingImages/gamephone-samsung-jul18-hero.jpg

V zadnjem obdobju je na trg prišlo že več igričarsko usmerjenih pametnih mobitelov. Na primer Razer Phone in Asus ROG PHone. Samsung doslej na trg še ni poslal takšnega mobitela, a kot vse kaže, ga še bo (na naših fotografijah sta Galaxyja S9).

Eden izmed uporabnikov Twitterja, ki se je v preteklosti s svojimi objavami že izkazal, je namreč sporočil, da Samsung pripravlja igričarski mobitel. Kakšnih konkretnejših informacij o tem mobitelu tviteraš žal ni razkril. Vsekakor pa se sliši precej razburljivo, da bo tudi Samsung ponudil igričarski mobitel. Južnokorejski gigant je sicer v preteklosti že ponudil igričarsko usmerjene izdelke. Na primer več igričarskih monitorjev.

 

Omenjeni uporabnik Twitterja je obenem še razkril, da se Samsungov prihajajoči mobitel na preklop, ki ga lahko pričakujemo na naslednjem sejmu CES (od 8. do 12. januarja 2019), ne imenuje Galaxy X. Doslej se je omenjalo, da se imenuje tako. Kako se, ne vemo.

Samsung bo sicer 9. avgusta predstavljal novosti. Predvidoma nam bo takrat predstavil svoj nov paradni mobitel Galaxy Note9.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. julij 2018
4117
26. julij 2018
Tudi Samsung naj bi ponudil igričarski mobitel
Android