Tudi LG ni ubežal trendu in je očitno na svoj prihajajoči paradni mobitel dodal zarezo

Tehnik 23. april 2018
/PublishingImages/lg-g6-za-lg-g7-april18-hero.jpg

Zarezam v zaslon, kakršno ima iPhone X, bomo očitno vse težje ubežali. Na trg namreč prihaja vse več mobitelov, ki jo imajo. Kot razkriva nova slika priznanega tviteraša in novinarja Evana Blassa, jo ima tudi LG-jev prihajajoči paradni mobitel G7 ThinQ.

Blassovo sliko lahko vidite na tem internetnem naslovu. Po tej sliki sodeč je zareza pri mobitelu G7 ThinQ očitno nekoliko manjša kot tista pri iPhonu X.

 

G7 ThinQ ima sicer sila malo robov okrog zaslona. Videti je, da robov na levi in desni strani skorajda nima, tisti spodnji pa ni pretirano velik, saj se na njem ne nahaja fizični gumb Domov z bralnikom prstnih odtisov.

Glede na to, da je bil G7 ThinQ očitno ujet v objektiv kamere, je verjetno njegova predstavitev za vogalom. Predhodnik G6 (na naših slikah), ki je še vedno na voljo pri nas, je bil predstavljen februarja lani. G7 ThinQ bo tako predstavljen precej pozno, leto in še nekaj mesecev za modelom G6. Proizvajalci sicer naslednike svojih mobitelov ponavadi predstavijo v roku enega leta oziroma še prej.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. april 2018
3987
23. april 2018
Tudi LG ni ubežal trendu in je očitno na svoj prihajajoči paradni mobitel dodal zarezo
Android