Uri Samsung Gear S4 bosta v teh stvareh boljši od predhodnic

Tehnik 18. junij 2018
/PublishingImages/gears4-junij18-hero.jpg

Priznana in zaupanja vredna spletna stran SamMobile je razkrila, v kakšnih barvah bosta na voljo Samsungovi prihajajoči pametni uri Gear S4 (Gear S4 naj bi bila športna, druga pa bolj elegantna). Kot pravijo na strani, bo Gear S4 na voljo v črni, srebrni in zlati barvi.

Žal pa naj bi bila samo ena različica Gear S4 v zlati barvi. SamMobile meni, da bo v tej barvi na voljo samo elegantnejša različica.

 

Na spletu pa se je pojavila še ena zanimiva informacija. Uporabnik spletne strani Weibo z umetniškim imenom Ice Universe, ki že dlje časa razkriva informacije o prihajajočih tehnoloških napravah, pravi, da bo imela Gear S4 baterijo s kapaciteto 470 mAh. Sicer ni omenil, katera izmed različic bo imela takšno baterijo, a če gre soditi po predhodnicah Gear S3 (na slikah Gear S3 classic), bosta imeli obe različici Gear S4 takšno baterijo. 470 mAh bi pomenilo občutno povečanje avtonomije baterije v primerjavi z urama Gear S3, katerih baterija ima 380 mAh.

Vsekakor vam na uri Gear S4 ni treba čakati. Že sedaj imate lahko vrhunsko pametno uro. Pri Telekomu Slovenije prodajamo obe Gear S3 in še nekaj drugih vrhunskih pametnih ur.

Viri: sammobile.com, weibo.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. junij 2018
4055
18. junij 2018
Uri Samsung Gear S4 bosta v teh stvareh boljši od predhodnic
Android