V Evropo prihaja Honor 20S

Tehnik 8. november 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/honor20s-eu-kavcic-nov19-hero.jpg

Novinar in tviteraš Roland Quandt je objavil fotografije prihajajočega mobitela Honor 20S. Ogledate si jih lahko tukaj. Kot razkriva Quandt, bo mobitel na voljo tudi v Evropi.

Ne gre pričakovati, da bo omenjeni mobitel Honor 20S prinesel kakšne revolucionarne stvari. Sodeč po pisanju Quandta in tudi videnem na fotografiji, je novinec podoben Huaweijevem modelu P30 Lite (vidite ga na fotografijah v tem članku). Torej ni pričakovati, da se bo lahko kosal z najboljšimi mobiteli na trgu.

 

Zanimivo, da je nedavno na trg (ne v Evropo) že prišel en mobitel Honor 20S, ki pa je nekoliko drugačen od omenjenega istoimenskega modela, ki prihaja v Evropo.

Vsekakor vam na evropski Honor 20S ni treba čakati, saj si lahko že danes kupite pri nas podobnega: P30 Lite. P30 Lite lahko kupite tako prek naše spletne strani kot tudi v naših prodajalnah. Več o njem lahko preberete na naši spletni strani.

Za tiste, ki morda še ne veste, znamka Honor deluje pod okriljem Huaweija. Torej je prihajajoči mobitel Honor 20S tako rekoč Huaweijev.

Vira: twitter.com, winfuture.de.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. november 2019
4912
8. november 2019
V Evropo prihaja Honor 20S
Android